Eerste elftal

Video: Spelersgroep uit zich met woord en gebaar tegen wegsturen Brenet

Video: Spelersgroep uit zich met woord en gebaar tegen wegsturen Brenet

FC Twente sloot een hectische week, waarin Brenet op non-actief werd gesteld, af met een overwinning op Heracles Almelo. In de eigen Grolsch Veste was de ploeg van Joseph Oosting met 1-0 te sterkt voor de bezoekers uit Almelo. Boadu scoorde de enige goal van de wedstrijd en vierde dat met een eerbetoon aan Brenet. Na de wedstrijd stond Van Wolfswinkel voor de camera en verklaarde onder andere het vieren van de goal.

"Ik heb het niet gezien, maar ik weet waar je op doelt. Wij kennen Joshua als teamgenoot en dat is een hele fijne jongen voor ons. Het is heel zonde hoe het is afgelopen. Het is niet helemaal aan mij om daar al teveel over uit te wijden, maar wij kennen een andere Josh als de pers soms naar buiten brengt. Het is gewoon ongelukkig voor iedereen.

"Er is gevraagd om er niet te veel over te zeggen, maar ik kan heel duidelijk zijn. Wij als team zien Josh als een medespeler en wij zijn één familie. Dat is ook onze kracht. Natuurlijk maken mensen keuzes in hun leven waar niet iedereen het altijd over eens hoeft te zijn, maar dan moet je juist familie zijn. Dus wij als spelersgroep hadden Joshua graag bij ons gehouden. Alleen weten we ook dat er belangrijkere dingen zijn en daarom hebben we ook een directie die over de clubbelangen gaan. Het is niet aan ons om daarover te oordelen. Maar ik denk dat dit voor niemand een goede uitkomst is.

"Je kijkt naar Josh als iemand uit je familie, als een broeder en als een vriend. Dan is het heel lastig om bepaalde dingen te accepteren. Mensen maken fouten in hun leven, maar dat betekent niet dat je daar altijd op afgerekend moet worden. Maar sommige dingen zijn soms groter dan we zouden willen. Wij laten hem zeker niet vallen en in gedachten is hij bij ons. We zijn het seizoen samen begonnen en gaan hem samen afmaken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties