Eerste elftal

Video: Ugalde scoort eerste officiële goal voor Spartak Moskou

Video: Ugalde scoort eerste officiële goal voor Spartak Moskou

Manfred Ugalde heeft zijn eerste officiële doelpunt gescoord namens Spartak Moskou. De spits die afgelopen januari voor 13 miljoen euro werd verkocht, exclusief twee miljoen aan mogelijke bonussen, deed dit in de topper tegen FK Zenit Sint-Petersburg. De spits uit Costa Rica opende in de twaalfde minuut de score op aangeven van collega Sobolev. Het bleek echter niet voldoende, want de bezoekers gingen er met de punten vandoor. Het werd 1-2 door twee doelpunten van de 18-jarige Zenit-aanvaller Pedro Henrique.

Sinds de komst van Ugalde heeft Spartak nog geen enkele keer weten te winnen in de competitie. Twee keer speelde het gelijk en twee keer werd er verloren. Spartak staat zesde op de ranglijst met negen punten achterstand op koploper Zenit Sint-Petersburg. De club moet het nog altijd doen zonder sterspeler Quincy Promes die vastzit in Dubai na een uitleveringsverzoek vanuit Nederland. Zijn verblijf daar is zeker geen pretje en van een voorkeursbehandeling is geen sprake. Promes hoopt uitlevering aan Nederland, waar hem een celstraf wacht van 7,5 jaar, te kunnen voorkomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties