Eerste elftal

Vlap mist Eagles-uit, Van Bergen weer terug en vervanger Hilgers bekend

Vlap mist Eagles-uit, Van Bergen weer terug en vervanger Hilgers bekend

Joseph Oosting kan dit weekend nog niet beschikken over Michel Vlap. De aanvallende middenvelder die dit seizoen speelt als linksbuiten is nog niet voldoende hersteld van zijn blessure. Toch is er ook goed nieuws uit de ziekenboeg, want Mitchell van Bergen keert wel terug in de wedstrijdselectie. De buitenspeler moest de wedstrijd tegen PSV laten schieten vanwege een blessure, maar is weer fit.

Naast de afwezigheid van Vlap, moet Oosting het ook doen zonder Mees Hilgers. De verdediger kreeg tegen PSV een rode kaart na een bikkelharde overtreding op Lozano. Hij kwam uiteindelijk goed weg met een schorsing van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. De trainer heeft inmiddels laten weten dat Alec van Hoorenbeeck is aangewezen als vervanger. "Max Bruns was ook een optie geweest, maar Max komt net terug van een lange blessure. We kiezen voor Alec”, aldus Oosting op de clubwebsite.

De wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Twente staat op het programma voor zondagmiddag 14:30 uur. De ploeg zal, net als de voorgaande uitwedstrijden dit seizoen, gesteund worden door een uitverkocht uitvak. De wedstrijd staat onder leiding van de 32-jarige Sander van der Eijk. Hij wordt geassisteerd door grensrechters Kevin Bodde en Jari de Koning. Jannick van der Laan zal de rol als vierde official op zich nemen. Vanuit Zeist zal Martin van den Kerkhof dienen als VAR en is Mark Janssen de AVAR.

Poll

Wie is de meest geschikte vervanger van Vlap als linksbuiten?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties