Eerste elftal

Voorspel Ajax - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Voorspel Ajax - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Op zondagmiddag speelt FC Twente de topper tegen Ajax. De Tukkers reizen af naar Amsterdam en kunnen rekenen op de steun van een uitverkocht uitvak. Het duel start om 16:45 en staat onder leiding van Serdar Gözübüyük. Laat onderaan het artikel je voorspelling achter voor de wedstrijd en wie weet win jij onze voetbalpool!

Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 2.30. Mocht het gelijkspel worden tussen de ploegen dan staat daar een odd van 3.70 tegenover. Weet Ajax de topper te winnen dan levert dat een odd van 2.80 op. De voorspelling kan je achterlaten in de widget onderaan het artikel.

Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. Voorspellingen onderaan het artikel tellen NIET mee. Nadat de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Aan het eind van het seizoen hebben we voor de top drie mooie prijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties