Eerste elftal

Voorspel AZ - FC Twente en win onze voetbalpool!

Voorspel AZ - FC Twente en win onze voetbalpool!

FC Twente speelt vanmiddag om 16:45 de kraker tegen directe concurrent AZ. Weten de Tukkers te winnen van de Alkmaarders dan is de strijd om de derde plek afgerond en gaat het team van Joseph Oosting de voorrondes van de Champions League in. Laat onderaan het artikel in het widget je voorspelling achter voor de belangrijke wedstrijd en wie weet win jij de Voetbalpool!

Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 3.10. Mocht het gelijkspel worden tussen de ploegen dan staat daar een odd van 3.50 tegenover. Weet AZ de topper te winnen dan levert dat een odd van 2.30 op. De voorspelling kan je achterlaten in de widget onderaan het artikel.

Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. Voorspellingen onderaan het artikel tellen NIET mee. Nadat de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Aan het eind van het seizoen hebben we voor de top drie mooie prijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties