Eerste elftal

Voorspel FC Twente - AZ en win onze Voetbalpool!

Voorspel FC Twente - AZ en win onze Voetbalpool!

Vanavond is het weer tijd voor een bloedstollend spannend duel in De Grolsch Veste. Bij de jaaropening speelt FC Twente thuis tegen AZ. Gaat FC Twente gelijk afstand doen van de Alkmaarders, blijft het verschil één punt of neemt AZ de derde plaats over op de ranglijst? Laat je voorspelling achter en wie weet win jij onze Voetbalpool!

Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 2.10, op een gelijkspel een odd van 3.60 en een overwinning van Sparta Rotterdam kan 3.40 punten opleveren. Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. De odds geven een indicatie over je winkansen, maar hoe kleiner de kans, hoe meer punten je verdient als je het tóch bij het langste eind blijkt te hebben. Als de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Voor de top drie hebben we aan het eind van het seizoen mooie prijzen.

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Appgebruikers kunnen voorspellen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties