Eerste elftal

Voorspel FC Twente - Fortuna Sittard en win onze Voetbalpool!

Voorspel FC Twente - Fortuna Sittard en win onze Voetbalpool!

Vanavond is De Grolsch Veste weer uitverkocht voor de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. FC Twente kan uitstekende zaken doen in de eredivisie: concurrent AZ gaat op bezoek bij koploper PSV. Hieronder kun je je voorspelling voor de wedstrijd achterlaten en wie weet ben jij aan het einde van het seizoen de winnaar van onze Voetbalpool.

Een overwinning van FC Twente levert een odd van 1.40 op. Wordt het gelijkspel tussen de ploegen, dan staat daar een odd van 4.90 tegenover. Op een overwinning van Fortuna SIttard staat een odd van 8.50. De voorspelling kan je achterlaten in de widget onderaan het artikel. Voorspellingen in de comments tellen NIET mee.

Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. Nadat de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Aan het eind van het seizoen hebben we voor de top drie mooie prijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties