Eerste elftal

Voorspel FC Twente - Heracles en win onze Voetbalpool!

Voorspel FC Twente - Heracles en win onze Voetbalpool!

Op zondagmiddag treft FC Twente aartsrivaal Heracles in een uitverkochte Grolsch Veste. De altijd beladen Twentse derby staat onder leiding van Danny Makkelie en zijn assistenten Hessel Steegstra en Jan de Vries. Om 14:30 wordt er afgetrapt in Enschede, het duel is live te zien op ESPN 1.

Het is tijd om je voorspelling voor de wedstrijd van FC Twente door te geven in onze Voetbalpool. Op een overwinning van FC Twente staat een odd van maar 1.25. Een gelijkspel tussen de ploegen levert een odd van 7.00 op. Op een overwinning van Heracles staat een odd van 12.50. De voorspelling kan je achterlaten in de widget onderaan het artikel.

Voorspellingen in de comments tellen NIET mee. Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. Nadat de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Aan het eind van het seizoen hebben we voor de top drie mooie prijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties