Eerste elftal

Voorspel FC Twente - Sparta en win onze Voetbalpool!

Voorspel FC Twente - Sparta en win onze Voetbalpool!

FC Twente speelt vanavond om 18:45 uur haar 25e eredivisiewedstrijd van het seizoen. De Grolsch Veste zal weer tot de nok toe gevuld zijn voor de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam, dat het dit seizoen uitstekend doet in uitwedstrijden. FC Twente gaat op zoek naar de derde overwinning op rij na de 3-0 tegen Go Ahead Eagles en de 1-2 op bezoek bij Vitesse.

Het is weer tijd om je voorspelling voor de wedstrijd door te geven in onze Voetbalpool. Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 1.40, op een gelijkspel een odd van 5.00 en een overwinning van Sparta kan 8.50 punten opleveren. Je kunt je voorspelling achterlaten in het widget onderaan het artikel. Voorspellingen in de reacties worden NIET meegeteld.

Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. De odds geven een indicatie over je winkansen, maar hoe kleiner de kans, hoe meer punten je verdient als je het tóch bij het langste eind blijkt te hebben. Als de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Voor de top drie hebben we aan het eind van het seizoen mooie prijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties