Eerste elftal

Voorspel: Gaat FC Twente stunten op bezoek bij het ongeslagen PSV?

Voorspel: Gaat FC Twente stunten op bezoek bij het ongeslagen PSV?

Vanavond kruisen PSV en FC Twente de degens in de laatste officiële wedstrijd van het kalenderjaar 2023. De wedstrijd tussen de nummers één en drie van de competitie moet uit gaan maken wie er door gaat naar de achtste finales van de KNVB-beker. Na de wedstrijd zal direct de loting plaatsvinden voor de volgende ronde. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur en de wedstrijd is live te zien op ESPN 3 en het open kanaal Star Channel, het voormalige FOX.

Het belooft een uitermate lastige wedstrijd te worden voor FC Twente, want PSV is dit seizoen ongenaakbaar in de eredivisie met zestien overwinningen in zestien wedstrijden. Toch is er hoop, want in het bekertoernooi is al vaker gebleken dat niets onmogelijk is. Daarbij krijgt elke ploeg altijd een paar kansen. De kunst is om deze ook te verzilveren. De vraag is nu: wat denken jullie dat het gaat worden? Bekert FC Twente door of blijft PSV ongeslagen. Laat je voorspelling achter in de comments en/of in de voorspellingscompetitie. Hier geldt de eindstand na 90 minuten.

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties