Eerste elftal

Voorspel PSV - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Voorspel PSV - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Vanavond speelt FC Twente een uitduel tegen PSV. De wedstrijd staat onder leiding van Joey Kooij en zijn assistenten Joost van Zuil en Roy de Nas. De Eindhovenaren zijn dit seizoen nog ongeslagen in de eredivisie en streven hiermee af op het kampioenschap. De Tukkers strijden om plek drie met AZ. Het gat is momenteel zeven punten.

Het is tijd om je voorspelling voor de wedstrijd van FC Twente door te geven in onze Voetbalpool. Op een overwinning van FC Twente staat een odd van maar liefst 7.50. Bij een gelijkspel tussen de ploegen is er een odd van 5.30. Een overwinning van PSV levert een odd van 1.42 op. De voorspelling kan je achterlaten in de widget onderaan het artikel.

Voorspellingen in de comments tellen NIET mee. Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. Nadat de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Aan het eind van het seizoen hebben we voor de top drie mooie prijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties