Eerste elftal

Voorspel sc Heerenveen - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Voorspel sc Heerenveen - FC Twente en win onze Voetbalpool!

Op woensdagavond reist FC Twente af naar Friesland voor de competitiewedstrijd tegen Heerenveen. De Tukkers strijden voor plek drie, de Friezen zijn nog in de race voor de play-offs van de Europese tickets. Er zal om 21:00 afgetrapt worden in het Abe Lenstra stadion. De wedstrijd staat onderleiding van Alex Bos en is live te zien op ESPN 2.

Het is tijd om je voorspelling voor de wedstrijd van FC Twente door te geven in onze Voetbalpool. Een overwinning van FC Twente levert een odd van 1.90 op. Wordt het gelijkspel tussen de ploegen dan staat daar een odd van 4.00 tegenover. Op een overwinning van Heerenveen staat een odd van 3.60. De voorspelling kan je achterlaten in de widget onderaan het artikel.

Voorspellingen in de comments tellen NIET mee. Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. Nadat de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Aan het eind van het seizoen hebben we voor de top drie mooie prijzen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties