Eerste elftal

Wéér goed nieuws voor financiële afdeling: FC Twente strikt nieuwe Premium Partner

Wéér goed nieuws voor financiële afdeling: FC Twente strikt nieuwe Premium Partner

Deze week bleek eens te meer dat FC Twente de laatste jaren uitstekende zaken doet op financieel gebied. Algemeen directeur Paul van der Kraan liet op de Nieuwjaarsreceptie weten dat FC Twente qua inkomsten tegen haar eigen grenzen aanloopt, uit cijfers van Voetbal International bleek dat een van de drie eredivisieclubs is met een positief operationeel resultaat.

Ook donderdag was er goed nieuws voor de financiële afdeling van FC Twente. HUUS, een Twents bedrijf dat meubels en accessoires verkoopt, is de nieuwste Premium Partner van FC Twente. Het in Almelo gevestigde bedrijf was al jarenlang verbonden aan de club, maar heeft het sponsorcontract nu uitgebreid. Voor de komende anderhalf jaar is HUUS Premium Partner, waarmee het tot de top van de sponsorpiramide toetreedt.

"FC Twente is er trots op dat de samenwerking met HUUS is uitgebreid", valt te lezen op de officiële website van de club. "Hierdoor wordt HUUS per direct Premium Partner van de club. Voor de komende anderhalf jaar hebben we gezamenlijk een plan gemaakt om alles uit deze samenwerking te halen. HUUS heeft als doelstelling om haar naamsbekendheid te vergroten, daarvoor is FC Twente met haar exposuremogelijkheden het ideale platform. HUUS is een bedrijf met Twentse roots, waarbij noaberschap ook een rode draad in het bedrijf vormt. Ze zijn er voor iedereen, dat past bij FC Twente."

Ook Martijn Geerdink, mede-eigenaar van HUUS, is content. "Wij zijn erg blij en trots om ons als Premium Partner aan FC Twente te verbinden. 2024 staat bij ons in het teken om verdere naamsbekendheid te genereren en wij zijn ervan overtuigd dat dit partnership daar een mooie bijdrage aan gaat leveren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties