Eerste elftal

Yegoian toont potentie: "Nu te hopen dat hij een kans krijgt bij Twente"

Yegoian toont potentie: "Nu te hopen dat hij een kans krijgt bij Twente"

FC Twente zal voor volgend seizoen op zoek moeten naar één of meerdere nieuwe middenvelder. Ramiz Zerrouki zal vertrekken, terwijl het contract van Wout Brama afloopt. Misschien zou Irakli Yegoian een echte kans kunnen krijgen bij het eerste elftal. De Georgiër ging al mee op de trainingskampen naar Duitsland en Costa Rica en maakte deze week de winnende goal in de oefenwedstrijd tegen VfL Bochum.

Clubwatcher Leon ten Voorde liet eerder al weten dat hij potentie ziet in Yegoian als de eventuele opvolger van Zerrouki, waarmee hij samenwoont in een gastgezin in Haaksbergen. Ook Tijmen van Wissing denkt dat Yegoian een goede speler kan worden in de toekomst. "Het is een jongen waar je de voetbalkwaliteiten wel van ziet", vertelt hij bij De Oosttribune van RTV Oost.

"Nu is het te hopen dat hij kan aanhaken. We hebben veel verhalen gelezen over Wieffer en Zerrouki, die nooit een kans kregen. Het is te hopen dat hij wel een kans krijgt in de toekomst bij Twente", besluit Van Wissing, die het Yegoian ook gunt wegens zijn prachtige levensverhaal. Lees het verhaal hieronder.

Yegoian speelt zijn wedstrijden momenteel bij de Onder 21 van de FC Twente/Heracles Academie. De middenvelder heeft nog geen contract getekend bij een van de clubs, maar naar verwachting gaat hij dit in de toekomst doen bij FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties