Eerste elftal

Zerrouki en Pröpper weer inzetbaar tegen PSV, vijftal spelers afwezig

Zerrouki en Pröpper weer inzetbaar tegen PSV, vijftal spelers afwezig

Bij FC Twente is er vrijdag nog al wat nieuws naar buiten gekomen omtrent blessures bij de ploeg, die het aankomende zondag op gaat nemen tegen PSV. Het belooft een spannende wedstrijd te worden: in Eindhoven staan de nummer vier en vijf van de eredivisie tegenover elkaar. Beide ploegen steken niet in topvorm en hebben de punten hard nodig in de strijd om Europees voetbal.

Bij FC Twente is de grootste tegenvaller dat Michal Sadílek er de komende weken uitligt. De spierschade aan zijn bovenbeen is ernstiger dan verwacht. Daarnaast zijn er nog vier spelers afwezig. Eerder werd bekend dat Mathias Kjolo zijn kaak heeft gebroken en de komende tijd niet meespeelt, Wout Brama was al geblesseerd. Daan Rots liep woensdag op de training een blessure op en ook Przemyslaw Tyton is niet fit genoeg om bij de selectie te zitten. De Poolse doelman kreeg tijdens de training een bal op zijn hoofd en liep daarbij een lichte hersenschudding op.

Er is echter ook goed nieuws voor FC Twente. Ramiz Zerrouki, Robin Pröpper en Julio Pleguezuelo sluiten weer aan bij de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen PSV. Vooral de eerste twee werden in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, die kansloos met 2-0 werd verloren, erg gemist. Gelukkig zijn ze er in Eindhoven weer bij.

Wegens het grote aantal afwezigen zal Ron Jans een aantal jeugdspelers meenemen naar het Phillips Stadion. Dit in tegenstelling tot afgelopen weekend, toen hij geen enkele jeugdspeler meenam naar Deventer. Waarom hij dit nu wel doet, lees je in bovenstaand artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties