Eerste elftal

Zerrouki: "Feyenoord in heel veel dingen groter dan FC Twente"

Zerrouki: "Feyenoord in heel veel dingen groter dan FC Twente"

Ramiz Zerrouki maakte deze zomer de overstap van FC Twente naar Feyenoord. De middenvelder stond al lange tijd hoog op het lijstje van Feyenoord-trainer Arne Slot en het duurde bijna een jaar voordat er een definitief akkoord was. Inmiddels zijn alle partijen tevreden. FC Twente heeft een flinke zak geld ontvangen en Zerrouki heeft zijn droomtransfer te pakken. Zondag werd hij tijdens de Open Dag voorgesteld aan het publiek.

Er wordt veel verwacht van de man die de afgelopen twee jaar domineerde op het middenveld van FC Twente. Zerrouki heeft naar eigen zeggen geen problemen met de druk die daarbij komt kijken. "Ik denk dat verwachtingen alleen maar goed zijn. Dat je iets hebt laten zien waardoor mensen die verwachtingen hebben. Het is aan mij om het waar te maken. Ik ben nu een week bezig en elke dag leer ik nieuwe dingen. Als dat zo doorgaat dan gaat alles goed komen."

Bij Feyenoord treft hij met Mats Wieffer een oud-collega van zijn tijd bij Jong FC Twente. Beide talentvolle spelers werden destijds genegeerd door trainer Gonzalo Garcia en technisch directeur Van Leeuwen. Wieffer besloot in 2020 te vertrekken, maar Zerrouki besloot toch nog één keer voor zijn kansen te gaan. Dat hij nu wordt herenigd met Wieffer stemt hem tevreden.

"Leuk. We hebben nu weer veel meer contact en hebben ook weer samen op het veld gestaan. Dat zijn mooie dingen en we kijken er allebei naar uit om vaker samen te kunnen spelen." Als laatste wordt Zerrouki gevraagd waaraan hij merkt dat Feyenoord groter is dan FC Twente. "Aan heel veel dingen. Bijvoorbeeld aan de faciliteiten zoals het trainingscomplex en het niveau is hier hoger. In meerdere dingen, maar vooral in deze twee", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties