Eerste elftal

Zerrouki wijst naar Twente-supporters: "Daar hebben we het lastig mee gehad"

Zerrouki wijst naar Twente-supporters: "Daar hebben we het lastig mee gehad"

FC Twente heeft zondag een geweldig resultaat geboekt tegen kampioenskandidaat Feyenoord. De Tukkers wonnen in eigen huis met 2-1 door Twentse goals van Ugalde en Van Wolfswinkel. Zerrouki mocht uitgerekend tegen zijn oud-werkgever voor het eerst starten in de eredivisie in het shirt van Feyenoord. Hij speelde de wedstrijd niet uit omdat hij werd gewisseld. Na afloop stond hij zwaar teleurgesteld voor de camera voor ESPN.

"De manier waarop we hier beginnen is gewoon niet goed. Dan kom je op een 1-0 achterstand en dan weet je dat je het hier heel moeilijk gaat krijgen. We wisten het en we hebben het er vooraf over gehad, maar het gaat uiteindelijk niet goed. We deden niet wat we moesten doen. Je komt op achterstand en dan wordt het heel lastig. Dat hebben we ook ervaren vandaag."

"Je ziet dat ze heel fel beginnen en meer tweede ballen winnen dan ons. Dan ga je geen wedstrijden winnen en hier al helemaal niet. Dat heb je vandaag kunnen zien. Op het einde gooien we de ballen erin en dan kan die goed vallen. Maar over de hele wedstrijd was het niet goed genoeg vandaag." Maar wat ging er mis? "Het is heel moeilijk te verklaren. Ik denk dat we allemaal met goede bedoelingen het veld opstappen, om de wedstrijd hier te winnen. Maar dan komt het er niet uit."

Hoe was het om terug te zijn bij de club waar je zeven jaar voor speelde? "Ik heb hier hele mooie tijden gehad in dit prachtige stadion met geweldig publiek. Daar hebben we het ook lastig mee gehad vandaag. Het was mooi om terug te komen, maar het liefst niet op deze manier."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties