Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente besluit trainingskamp in Barsinghausen met oersaai duel zonder doelpunten

FC Twente besluit trainingskamp in Barsinghausen met oersaai duel zonder doelpunten

Aan het trainingskamp in Barsinghausen gekoppeld zat een vriendschappelijke ontmoeting met Hannover 96. De Tukkers troffen de promovendus naar het hoogste niveau van Duitsland in Ilten, nabij Hannover. Het duel werd afgewerkt in 2x 60 minuten; niet ongebruikelijk voor een oefenduel in de voorbereiding.

De wedstrijd eindigde in een bloedeloos gelijkspel. Schijnbaar was het een oersaaie ontmoeting waarin de hoogtepunten zeer schaars waren. Onderstaande tweet van Tijmen van Wissing, sportverslaggever van RTV Oost, zegt genoeg over het wedstrijdbeeld. Het volgende oefenduel van de ploeg van René Hake heeft aankomende woensdag plaats. De Tukkers spelen dan tegen het Everton van Wayne Rooney.

Opstelling FC Twente 1e helft:
Drommel, Ter Avest, Bijen, Thesker, Trajkovski, Holla, Vuckic, F. Jensen, George, Boere, Gjorgjev (31. Trotman).

Opstelling FC Twente 2e helft:
Brondeel, Van der Lely, Andersen (103. Vankan), Hooiveld, R. Jensen, Laukart, Roemeratoe (97. Browning), Grootenhuis, Frimann, Oosterwijk (103. Schets), Trotman (83. Kvasina).

FOX Sports

Voor deze wedstrijd zijn alle 3.770 kaarten verkocht. Het duel wordt wel live door FOX Sports uitgezonden. De wedstrijd begint op hetzelfde tijdstip als het treffen met Hannover. Er wordt vurig gehoopt op meer spektakel tijdens de ontmoeting met de Engelse subtopper.

Laat wat van je horen

*