Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente haalt rechtsback terug naar Enschede: “Kon deze kans niet laten lopen”

FC Twente haalt rechtsback terug naar Enschede: “Kon deze kans niet laten lopen”

FC Twente heeft Sander Versendaal teruggehaald naar Enschede. De 18-jarige back was al eerder bij FC Twente, maar vertrok omdat hij heimwee had naar het Zeeuwse Oostkapelle. “Ik was toen wat jonger. Ik zat nog op school en had geen rijbewijs”, verklaart de verdediger. Eigenlijk had hij zijn droom om profvoetballer te worden al opgegeven, maar toen kwam er een belletje van FC Twente.

Versendaal mocht afgelopen mei stage komen lopen en na afloop kreeg hij direct te horen dat hij mocht komen. “Ik kon deze kans niet laten lopen”, aldus de back in gesprek met dagblad PZC. Toch zat de speler nog een tijdje in onzekerheid. “Het was een chaotische periode bij de club. Ze moesten na de degradatie veel dingen regelen, er werden mensen ontslagen.”

Inmiddels is Versendaal aangesloten bij de eerste selectie en hoopt hij in de toekomst een contract in de wacht te slepen. “Ik ben blij dat ik met de selectie mee kan trainen. Sowieso wil ik voor mijn kans gaan. Een contract zit er nu niet in, maar ik hoop volgend jaar wel.”

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op