FC Twente / Heracles Onder 21 boekt eerste overwinning van het seizoen

FC Twente / Heracles Onder 21 heeft zaterdagmiddag de eerste overwinning geboekt van het seizoen. Op het trainingscomplex in Hengelo won de ploeg met 2-1 van NEC Onder 21. De doelpunten kwamen op naam van Rots en Roossien.

Beide doelpunten van de thuisploeg werden gescoord in de eerste helft. Het was eerst Rots die scoorde gevolgd door Roossien. Na rust was het NEC dat de aansluitingstreffer scoorde, maar verder dan dat kwamen de Nijmegenaren niet.

Door de overwinning passeert FC Twente / Heracles Onder 21 NEC Onder 21 dat nu de hekkensluiter is. De Tukkers hebben een voorsprong van drie punten, maar ook twee wedstrijden minder gespeeld.