FC Twente ligt op schema Danilo na overtuigende overwinning op Fortuna Sittard

FC Twente is het nieuwe seizoen goed van start gegaan met een 2-0 overwinning op Fortuna Sittard. Een terechte overwinning want de ploeg van Ron Jans was heer en meester in De Grolsch Veste. Door de overwinning mag FC Twente zich tot minimaal zondag 13:45 uur koploper noemen van de eredivisie.

FC Twente begon sterk aan de wedstrijd en zette de bezoekers direct flink onder druk. Dit resulteerde al in de tiende minuut in de 1-0. Op aangeven van Oosterwolde werkte Menig de bal knap in de verre hoek. De 2-0 viel zes minuten na rust. FC Twente kreeg een strafschop welke werd benut door Danilo.

De Braziliaan gaf in één van zijn eerste interviews aan mee te willen strijden om het kampioenschap. Vooralsnog ligt FC Twente op schema als het gaat om de doelstelling van de huurling van Ajax. FC Twente sloot de dag, mede door zijn treffer, af met de koppositie in de eredivisie.