FC Twente middenvelders beiden hard onderuit in WK-kwalificatie

Na de wedstrijd tegen Paraguay (1-0 overwinning) was bondscoach Ricardo Gareca overtuigd van de kwaliteiten van Renato Tapia. De middenvelder speelde opnieuw ruim een uur mee. Zijn inbreng mocht echter niet baten. Peru ging onderuit tegen Brazilië met 3-0.

[google]Voor FC Twente telt het vooral hoe Tapia terugkeert na veel speeltijd gemaakt te hebben tijdens deze twee interlands. Bij de Tukkers kreeg hij tot nu toe vooral rust, aangezien hij kwakkelend is met een blessure.

Guti

Ook Chili speelde gisteren in het kader van de WK-kwalificatie een wedstrijd en net als Peru ging het land van Felipe Gutiérrez met 3-0 onderuit. De tegenstander was Uruguay. In tegenstelling tot Tapia bleef Gutiérrez 90 minuten lang op de bank zitten.