Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente neemt jurist in de arm na claim van 55.000 euro

FC Twente neemt jurist in de arm na claim van 55.000 euro

De Hengelose voetbalvereniging ATC’65 heeft een claim van 55.000 euro neergelegd bij de stichting FC Twente Vrouwen. FC Twente weigert dit vooralsnog te betalen.

Volgens ATC heeft FC Twente contractbreuk gepleegd door de samenwerking te verbreken en de wedstrijden nu af te werken bij Achilles ’12. ATC claimt nu 20.000 euro mis te lopen aan kantine-inkomsten, 5000 euro aan huur en 30.000 euro voor het aangelegde kunstgras op het hoofdveld.

De stichting FC Twente Vrouwen is van mening dat met name de kantineopbrengsten veel te hoog zijn ingeschat. Ter compensatie is een benefietwedstrijd en 1500 euro voor electra en water aangeboden.

Beide partijen waren in eerste instantie voornemens om er samen uit te komen. Dit lijkt nu niet meer het geval. FC Twente heeft een jurist in de arm genomen en weigert verder inhoudelijk te reageren.

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
robert.gJan Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
robert.g
Gast
robert.g

Overstappen naar achilles hoe kun je het doen . Terugdraaien geen 55000 euries ,achilles heeft niets te leiden en ATC weer blij !!!

Jan
Gast
Jan

Je kunt natuurlijk ook een keer meewerken vanuit onze kant. FCT dus. Snap dat we schulden, dus nagenoeg geen geld hebben, maar dit moet toch lukken.