FC Twente Nieuws

Van de Sanden euforisch: "Maken we zo met één moment die Zweden kapot!"

Van de Sanden euforisch: "Maken we zo met één moment die Zweden kapot!"

Gisteren wonnen de Oranje Leeuwinnen met 2-0 van Zweden in stadion De Vijverberg in Doetinchem. Door deze belangrijke overwinning werd de halve finale van het EK Vrouwen bereikt waarin het Engeland of Frankrijk treft.

"Echt mooi om te zien dat het publiek zo achter je staat", zei Shanice van de Sanden, voormalig speelster van FC Twente Vrouwen, na afloop tegenover de NOS. "Maar je doet het met je hele team'', vervolgde ze. "Die 2-0 was uiteindelijk zó belangrijk. In een fractie van een seconde besloot ik de bal voor te geven op Vivianne en dan scoort ze en maken we zo met één moment die Zweden kapot. De wedstrijd was namelijk gespeeld."

[google]Begin 2016 maakte de buitenspeelster de overstap van Enschede naar Liverpool. Voor de halve finale zal ze voor even weer terugkeren op haar oude, vertrouwde nest. De halve eindstrijd wordt namelijk in De Grolsch Veste gespeeld, iets waar ze erg naar uitkijkt. "Iedereen ziet dat we in vorm zijn, dus die halve finale willen we nu natuurlijk ook winnen. Enschede, we komen eraan!"

Foto: Orange Pictures

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties