FC Twente Nieuws

2016-2017 het seizoen van de belofteteams in de tweede divisie

2016-2017 het seizoen van de belofteteams in de tweede divisie

Vandaag exact een maand geleden degradeerde Jong FC Twente als eerste ploeg uit de nieuw opgezette tweede divisie. Hierdoor zal het komend seizoen instromen in de derde divisie, het vierde niveau van Nederland. De tweede divisie is het seizoen van de belofteteams gebleken in zowel positief als negatief opzicht. Jong AZ werd met een straatlengte voorsprong kampioen en naast de degradatie van Jong FC Twente is nu ook Jong Vitesse gedegradeerd.

[google]De ploeg van John Lammers verloor afgelopen weekend met 5-2 bij Excelsior Maassluis en eindigt hiermee definitief op de zeventiende plek in de tweede divisie. Opmerkelijk is dat de ploeg degradatie nog had kunnen ontlopen als het niet drie punten in mindering had gekregen eerder dit seizoen. Toen had Lammers teveel spelers uit de A-selectie opgesteld. Deze fout komt de club uit Arnhem dus duur te staan.

Laagvliegers Spakenburg, UNA en HHC moeten met nog één speelronde te gaan uit gaan maken welke twee ploegen deel moeten gaan nemen aan de degradatie play-offs. De laatste speelronde is komend weekend.

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.

Klik hier om naar de enquête te gaan.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties