FC Twente Nieuws

Aan Indonesië gelinkte Hilgers laat FC Twente winnen

Aan Indonesië gelinkte Hilgers laat FC Twente winnen

Mees Hilgers beleeft een opvallend sterke seizoensstart bij FC Twente. Waar de 20-jarige verdediger het het afgelopen seizoen moest doen met drie spaarzame invalbeurtjes, nam hij het huidige seizoen al aan zes van de zeven wedstrijden deel.

En dit deed de centrumverdediger uit Nijkerk verdienstelijk. Met Hilgers in de basis verloor FC Twente dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. Sterker nog, alles vier de wedstrijden waarin hij startte werden winnend afgesloten. De berichten van de goede prestaties van de centrale verdediger zijn ook in Indonesië beland.

De zaakwaarnemer van de verdediger, Fardy Bachdim, postte na de wedstrijd FC Twente - AZ een opvallende story op Instagram. Terwijl hij Hilgers tagde en daarbij de tekst 'on fire' toevoegde, tagde hij ook het account van de nationale ploeg van Indonesië.

Verschillende Indonesische media sprongen hier bovenop. Zij hadden de jongeling al eerder in het vizier omdat hij mee zou gaan met een trainingskamp van het onder 19 elftal van Indonesië. "Ik zou daar eerder dit jaar mee gaan naar het trainingskamp, maar dat ging vanwege de coronapandemie niet door. Ik ga ook Indonesisch leren", vertelde Hilgers eind vorig jaar in gesprek met het Algemeen Dagblad. Inmiddels is hij via een Insta Story weer onderwerp van gesprek in Indonesië. Of het ook leidt tot een uitnodiging van de bondscoach moet nog blijken.

Aan Indonesië gelinkte Hilgers laat FC Twente winnen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties