FC Twente Nieuws

Adriaanse lovend over Hake: "Dat is wél zijn verdienste"

Adriaanse lovend over Hake: "Dat is wél zijn verdienste"

FC Twente presteert dit seizoen boven verwachting. De ploeg staat op een verdienstelijke zevende plaats in de Eredivisie, met evenveel punten als nummer zes FC Utrecht. Oud-trainer Co Adriaanse, die het elftal in het seizoen 2011-2012 een half jaar leidde, is onder de indruk van de prestaties van de Tukkers.

[google]Adriaanse heeft lovende woorden over trainer René Hake. "Hij levert een opmerkelijke prestatie met FC Twente", zegt hij op de website van Voetbal International. "De prestatie van Hake kan niet los worden gezien van de drie huurlingen voorin, die door Ted van Leeuwen zijn binnengebracht. Zonder dit trio had FC Twente niet zo hoog gestaan."

De 69-jarige Adriaanse, die tegenwoordig analyticus is bij de NOS, trekt een parallel met een andere club die getroffen werd door financiële rampspoed. "Je ziet bij de club hetzelfde als eerder bij Feyenoord. Door geldgebrek krijgen eigen talenten eerder de kans en dat pakt heel goed uit. Dat van al deze spelers een goede eenheid is gemaakt, is wél de verdienste van Hake. Ze hebben echt een paar heel goede wedstrijden gespeeld", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties