FC Twente Nieuws

Ajax-fans eisen vertrek Schreuder na puntverlies thuis tegen Vitesse

Ajax-fans eisen vertrek Schreuder na puntverlies thuis tegen Vitesse

De druk op Alfred Schreuder is woensdagavond nog meer toegenomen. Voor Ajax stond de inhaalwedstrijd tegen Vitesse op het programma en de Amsterdammers wisten opnieuw niet te winnen. Na de thuisnederlaag tegen PSV werden opnieuw dure punten verspeeld voor eigen publiek. Ajax kwam niet verder dan 2-2 tegen laagvlieger Vitesse.

Als er nog geen sprake was van een crisis dan is deze er nu wel. Ajax is de koppositie definitief kwijt aan PSV en ook aartsrivaal Feyenoord kan de Amsterdammers passeren als het de inhaalwedstrijd wint van sc Cambuur. Het gat tussen Ajax en FC Twente is drie punten.

Door het puntverlies wordt op de diverse social media het vertrek van Schreuder geëist. Ook in het stadion kreeg Schreuder de hoon over zich heen. Ook waren er witte zakdoekjes zichtbaar. Of het bestuur ook in gaat grijpen is nog niet bekend. Komend weekend moet Ajax op bezoek bij FC Emmen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties