FC Twente Nieuws

"Ajax heeft deze week tussen de wedstrijden door speelsters van ons benaderd"

"Ajax heeft deze week tussen de wedstrijden door speelsters van ons benaderd"

FC Twente Vrouwen is na vrijdagavond een stap dichterbij de titel. De Tukkers wonnen na afgelopen weekend namelijk opnieuw van Ajax. Nadat de Ajacieden in Amsterdam afgelopen zondag al met 1-2 werden verslagen, won FC Twente in Enschede nu met 1-0. Alleen PSV kan de club uit Enschede nu nog van de titel afhouden.

Na de wedstrijd tegen Ajax deed FC Twente Vrouwen-trainer Tommy Stroot een opvallend boekje open. "Ajax heeft deze week tussen de wedstrijden door speelsters van ons benaderd", zo valt er in de TC Tubantia te lezen. "Dat zegt meer over hen dan over ons. En achteraf moet ik ze bedanken, want dat heeft ons extra op scherp gezet."

Danny Schenkel, trainer van Ajax Vrouwen, bestempeld het verhaal van zijn collega bij FC Twente als een 'bullshit-verhaal'. "Wij hebben helemaal niemand van Twente benaderd. Ik vind het jammer dat hij dit voor de camera zegt. Hij had zich moeten laten informeren. Maar misschien heeft hij het gebruikt om de ploeg op scherp te zetten", aldus Schenkel in dezelfde krant.

Stroot wil overigens niet zeggen om welke speelsters het gaat. "Maar ze hebben allemaal bijgetekend bij FC Twente", besluit de Duitse trainer die na dit seizoen naar VFL Wolfsburg zal vertrekken. Wolfsburg behaalde afgelopen seizoen de finale van de Vrouwen Champions League en bezet momenteel de tweede plek in de Vrouwen Bundesliga.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties