FC Twente Nieuws

'Arnautovic niet naar Manchester United, FC Twente loopt geld mis'

'Arnautovic niet naar Manchester United, FC Twente loopt geld mis'

Voormalig FC Twente-speler Marko Arnautovic stond naar verluidt in de belangstelling van Manchester United, de club waar Erik ten Hag nu trainer is. Journaliste Laurie Whitwell van het Engelse The Athletic meldt echter dat Manchester United zich heeft teruggetrokken en niet met Arnautovic in zee wil gaan.

Er werd in Engeland schande gesproken over een eventuele transfer van Arnautovic naar de Red Devils. Voormalig Manchester United-speler en analist Gary Neville zei bijvoorbeeld dat de verantwoordelijken voor de transfer wanhopig waren. Ook de supporters van Manchester United klaagden over de interesse van hun club.

Volgens The Athletic bracht de club van trainer Erik ten Hag afgelopen weekend al een bod van acht miljoen uit voor de 33-jarige aanvaller. Sky Sports-journalist Fabrizio Romano sprak zelfs over een bod van negen tot tien miljoen euro. Bologna wees het bod af en verwachtte een verhoogd bod. Manchester United gaat echter niet verder dan dat. Naar verluidt komt dit onder andere door de klagende supporters.

Als Arnautovic naar Engeland zou vertrekken, zou hij herenigd worden met Erik ten Hag en Steve McClaren. In het seizoen 2008-2009 werkte het drietal samen bij FC Twente. Een hereniging zit er echter niet in volgens The Athletic.

FC Twente loopt geld mis doordat de transfer niet doorgaat. Omdat Arnautovic vier seizoenen onder contract heeft gestaan in Enschede, heeft de club nog recht op een solidariteitsbijdrage van anderhalf procent. Bij een transfer van tien miljoen euro komt dit neer op 150.000 euro. Helaas voor FC Twente gaat het niet zover komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties