FC Twente Nieuws

Assaidi kampt met klachten na oefenwedstrijd tegen SF Lotte

Assaidi kampt met klachten na oefenwedstrijd tegen SF Lotte

Oussama Assaidi maakte eerder deze week zijn rentree in het shirt van FC Twente. Dit deed hij in de oefenwedstrijd tegen SF Lotte die eindigde in een 1-1 gelijkspel. De linksbuiten speelde een half uur mee op tien en liet zien het voetbal niet verleerd te zijn.

"Hij heeft tegen SF Lotte voor het eerst weer gespeeld sinds mei en zijn reactie was nou niet helemaal optimaal. Hij heeft vandaag toch wel wat klachten gehad en dat is toch wel weer twee dagen later. Wat dat betreft is het herstel nog niet goed", zo laat Tijmen van Wissing weten tijdens de uitzending van De Oosttribune op RTV Oost.

"Maar het blijft waarschijnlijk een beetje kwakkelen met Assaidi de rest van het seizoen. Hij zo goed en laat op de training af en toe zulke mooie dingen zien. En ook in de wedstrijd tegen Lotte liet hij zien dat hij toch wel de klassespeler is die FC Twente verder kan helpen.

[google]

Toch zullen ze bij FC Twente voorzichtig met hem zijn. Elke week blijft het weer dezelfde vraag: is hij fit genoeg om te spelen? En ik denk zeker in de wedstrijden op gras, dat hij aan boord zal zijn bij de selectie.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties