FC Twente Nieuws

AWAYDAY! FC Twente sluit trainingskamp af met wedstrijd in Düsseldorf

AWAYDAY! FC Twente sluit trainingskamp af met wedstrijd in Düsseldorf

FC Twente heeft de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2022-2023 bekend gemaakt. Op 25 juni openen de Tukkers met de oefenwedstrijd bij Bon Boys uit Haaksbergen. Op 3 juli volgt op het terrein van GFC Goor de oefenwedstrijd tegen het Deense FC Nordsjaelland.

Een dag later vertrekt de selectie naar het Duitse Kamen voor een trainingskamp. Deze wordt op zaterdag 9 juli afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf. De ploeg is actief in de 2. Bundesliga, het tweede Duitse niveau.

De wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf begint om 13:00 uur en wordt gespeeld in het Paul-Janes Stadion in Düsseldorf. FC Twente laat op de clubwebsite weten dat informatie voor de supporters zo snel mogelijk volgt. Zodra er meer bekend is lees je dit uiteraard hier.

De selectie van FC Twente geniet nu nog van een welverdiende vakantie. Althans een deel, want de internationals zijn na een korte break alweer uitgevlogen naar hun nationale selecties. Op 15 juni worden de spelers terugverwacht en op 17 juni volgt de eerst veldtraining.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties