FC Twente Nieuws

Basisdebutant Staring: "Ik hoorde het vrijdag op de training"

Basisdebutant Staring: "Ik hoorde het vrijdag op de training"

Het is FC Twente zaterdagavond wederom niet gelukt om een thuisoverwinning te behalen. In een matig duel met Willem II kregen kwamen de Tukkers nog wel op voorsprong via Jesse Bosch, maar zorgde Pavlidis rond de 80e minuut voor 1-1.

Vanwege een zieke Pierie mocht Staring, een speler uit de eigen opleiding, starten. Dit was voor de 20-jarige verdediger de eerste keer in de basis. "Verdedigend ben ik best wel tevreden, op een paar momenten kon het beter. Aan de bal heb ik weinig ballen verkeerd gespeeld. Maar de wat meer risicovollere ballen hadden beter gekund", vertelt Staring op FCTwenteTV.

Het was voor Staring snel schakelen, hij hoorde pas één dag voor de wedstrijd dat hij moest starten. "Ik hoorde het vrijdag op de training. Toen stapte Kik (Pierie red.) eruit en toen hoorde ik dat ik moest beginnen. Dan heb je wat zenuwen, de volgende ochtend heb je ook zenuwen alleen gelukkig ging het wel redelijk weg."

De zenuwen waren bij Staring iets heftiger aanwezig in verband met het coronavirus. "Ik had wel iets meer zenuwen dan normaal. Door de corona heb ik zelf niet zoveel wedstrijden gespeeld, dus dat is wel weer even geleden. In de ochtend had ik wel iets meer zenuwen dan dat ik in de jeugd had. Als je eenmaal het veld op stapt ben je met de wedstrijd bezig."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties