FC Twente Nieuws

Belangrijke supportersinfo: Stel je vragen aan het bestuur van FC Twente

Belangrijke supportersinfo: Stel je vragen aan het bestuur van FC Twente

Ledenvereniging Twente, Verenigt! heeft grote ambities voor 2018. Dit laat het weten middels een nieuwsbrief aan haar leden. Eén van de belangrijkste onderdelen is het overleg tussen Twente, Verenigt! en de directie van FC Twente. In 2018 staan er vijf ontmoetingen gepland en Twente, Verenigt! roept haar leden op om vragen in te sturen. Deze kunnen mee worden genomen in de gesprekken die plaats gaan vinden.

Agenda 2018:
Vrijdag 12 januari 2018
Vrijdag 2 maart 2018
Vrijdag 22 juni 2018
Vrijdag 14 september 2018
Vrijdag 7 december 2018

"In 2018 zitten wij structureel met de directie van onze club, Jan van Halst en Erik Velderman, om tafel om allerlei zaken die spelen rondom supporters en onze club te bespreken. U als lid van Twente, verenigt! hebt hierin natuurlijk een belangrijke stem. Laat deze stem ook horen!"

[google]Vragen kunnen op diverse manieren worden ingestuurd. Via onderstaand contactformulier of het contactformulier op de website van Twente, Verenigt!.

"Antwoorden op deze vragen zullen wij dan na afloop met u delen via onze website en via onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal komend jaar weer elke maand verzonden worden om u op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen Twente, verenigt!", zo besluit de ledenvereniging.

[si-contact-form form='2']
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties