FC Twente Nieuws

Belangrijke update kaartverkoop oefenwedstrijd Almere City FC - FC Twente

Belangrijke update kaartverkoop oefenwedstrijd Almere City FC - FC Twente

Zaterdag 3 december speelt FC Twente de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De ploeg van Ron Jans reist dan af naar Almere om het daar op te nemen tegen de lokale FC dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is inmiddels gestart en eindigt komende donderdag 1 december om 12:00 uur

Voor de uitwedstrijd tegen Almere City FC zijn 400 auto-kaarten beschikbaar. Op de wedstrijddag kan er worden omgewisseld op de parkeerplaats bij uitvak van het Yanmar stadion. De kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn hier te bestellen. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Let op: Bij de catering in het bezoekersvak is het uitsluitend mogelijk om per pin te betalen.

De kaartverkoop voor Sparta-thuis is inmiddels begonnen. De kaarten kosten eveneens 5 euro en zijn te bestellen via deze link. Er is een clubcard-verplichting. Per kaart kunnen maximaal vier tickets worden besteld. Leden van de Kidsclub en Young Reds betalen 2 euro. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Daarvoor wordt er een wintermarkt georganiseerd. Deze opent om 11:00 uur.

Na de wedstrijd tegen Sparta reist de ploeg af naar Midden-Amerika waar het een trainingskamp heeft belegd in Costa Rica. Op 17 december staat de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz op het programma. Ook hoopt Jans nog een tweede tegenstander te kunnen strikken. Zodra deze is gevonden zal ook deze tegenstander bekend worden gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties