FC Twente Nieuws

Bijen duikt op met plots meer dan 15 tatoeages

Bijen duikt op met plots meer dan 15 tatoeages

Peet Bijen is vlak na zijn vertrek bij FC Twente buiten beeld geraakt. Al vroeg in het seizoen bij zijn nieuwe werkgever ADO Den Haag raakte hij geblesseerd. Afgelopen zomer werd zijn contract ontbonden en was het FC Emmen dat het aandurfde om de nog altijd herstellende verdediger vast te leggen. Binnenkort maakt de man uit Hengelo zijn debuut bij de ploeg die recentelijk promoveerde naar de eredivisie.

De inmiddels 27-jarige Bijen heeft echter wel een gedaanteverandering ondergaan. Een deel van zijn tijd als geblesseerde speler heeft hij namelijk doorgebracht in de tattooshop.

"Ik denk dat ik nu tussen de vijftien en twintig tatoeages heb en ik ben nog lang niet klaar", zo vertelt hij in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia. "Ik heb mijn vriendin er inmiddels ook al mee aangestoken." In tegenstelling tot veel andere mensen hebben de tatoeages geen emotionele lading.

"Juist niet. Het is vaak een grapje, of een plaatje met een knipoog. Je moet jezelf niet te serieus nemen. Het grote verschil met veel anderen is dat ik meer ruimte heb tussen de verschillende tattoos. Ik heb niet mijn hele arm aan één stuk vol.”

"Ik ben nog steeds die vriendelijke Peet, hoor. Het een heeft ook niets met het ander te maken. Vroeger werd een tatoeage als iets asociaals gezien, dat is nu gelukkig heel anders.”

Voor foto's, klik hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties