FC Twente Nieuws

Bjelland tussen wal en schip: "De coach besloot om zes man te wisselen"

Bjelland tussen wal en schip: "De coach besloot om zes man te wisselen"

In de zomer van 2015 verruilde Andreas Bjelland FC Twente voor het ambitieuze Brentford FC. Van die ambities is echter nog niks terecht gekomen, aangezien Brentford nog steeds in de Championship speelt, terwijl de doelstelling was om te promoveren naar de Premier League. Dit seizoen gaat het niet veel beter met de Londense club, er werd maar één keer gewonnen in liefst elf wedstrijden.

Toch heeft Bjelland nog geen spijt van zijn overstap. "Ik voelde me aangetrokken tot Brentford omdat de club wat nieuws wilde en zou gaan spelen vanuit een nieuw spelsysteem", laat Bjelland weten in gesprek met BT Sport. "Natuurlijk droomde ik van meer omdat er uitgelegd werd dat we in de Premier League zouden gaan spelen. Het is nog steeds een droom, maar in realiteit moeten we ons al gelukkig prijzen met de play-offs."

[google]Het verblijf van de Deense verdediger in Engeland is nog geen groot succes. "Het is zeer wisselvallig. Het eerste jaar was heel slecht omdat ik geblesseerd raakte en vreesde dat ik nooit meer op niveau terug zou komen. Vorig seizoen gebruikte ik om terug te komen en speelde ik soms op linksback of andere posities die mij niet gebruikelijk zijn."

"De start van dit seizoen was geweldig voor me, maar we verloren de eerste twee wedstrijden. Daarna de besloot de coach om te wisselen en wisselde zes(!) man. Dus het is een beetje heen en weer geweest, alleen zou ik willen dat ik wat meer speeltijd had", besluit Bjelland, die in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro gewoon een basisplaats heeft.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties