FC Twente Nieuws

Bom barst bij Sparta: Fraser stapt op, De Koning in beeld als interim-trainer

Bom barst bij Sparta: Fraser stapt op, De Koning in beeld als interim-trainer

Twee dagen na de 2-0 nederlaag tegen FC Twente is de bom gebarsten in Rotterdam. De club besloot zondag assistent-trainer Rankovic aan de kant te zetten. Het zou moeten zorgen voor een andere dynamiek. Het gevolg was dat Henk Fraser, die toch al ontevreden was bij Sparta, besloot te vertrekken.

"Sparta Rotterdam heeft vandaag Aleksandar Rankovic op non-actief gesteld. De club is van mening dat er een andere dynamiek moest komen binnen de technische staf van de Kasteelclub. Deze beslissing heeft Henk Fraser doen besluiten om in onderling overleg plaats te maken voor een trainerswissel", zo valt te lezen op de site van Sparta.

"In de komende dagen gaat Sparta Rotterdam kijken naar de invulling van de technische staf voor het restant van dit seizoen waarbij uitsluitend lijfsbehoud in de Eredivisie telt. Nourdin Boukhari zal maandag de training van de A-selectie leiden."

Volgens het Algemeen Dagblad gaat het bestuur van Sparta Maurice Steijn vragen de resterende vier wedstrijden af te maken. De vader van FC Twente-aankoop Sem Steijn was al akkoord met Sparta voor de functie van hoofdtrainer voor het komende seizoen. Ongeacht of Sparta degradeert of niet. Ook voormalig FC Twente-doelman Hans de Koning wordt genoemd. Hij gepensioneerde trainer bekleedt een bestuursfunctie bij de Rotterdammers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties