FC Twente Nieuws

Bosch geniet: "Het was natuurlijk gewoon een geweldige overwinning"

Bosch geniet: "Het was natuurlijk gewoon een geweldige overwinning"

Net als eerder dit seizoen werd het middenveld tegen Vitesse gevormd door Godfried Roemeratoe, Ramiz Zerrouki en Jesse Bosch. Een piepjong middenveld want nog geen twee jaar geleden speelde het drietal nog voor Jong FC Twente. Het pakte goed uit want FC Twente won met 2-0 en dat was fijn na zes wedstrijden zonder zege.

"Het is wel een hele lekkere natuurlijk", zo vertelt Jesse Bosch na afloop. "Blijdschap, want het was natuurlijk gewoon een geweldige overwinning. We hebben een tijdje niet gewonnen dus dan is het extra lekker."

Wat is er vooraf tegen elkaar gezegd? "We zeiden dat we ook niet teveel bezig moesten zijn met hoe vaak we niet hadden gewonnen. We hebben gewoon een goede ploeg en we moeten vertrouwen hebben in onszelf. En dan zie je dat we gewoon een goede overwinning neerzetten."

Het plan was dan ook ouderwets druk zetten op de tegenstander en er vol opklappen. "Fel aanpakken zoals je zag. We kwamen echt weer met veel energie, de voorhoede was dreigend en we hebben weinig weggegeven. Ik denk dat we dat goed hebben gedaan."

[google]

Liep de spanning op gedurende de tweede helft? "Vitesse kwam wel een paar keer, met veel lange ballen, maar echte grote kansen hebben ze niet gecreëerd", besluit Bosch het gesprek met FC Twente TV.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties