FC Twente Nieuws

Boschker gebroken: "Ik wil er eigenlijk helemaal niet over praten"

Boschker gebroken: "Ik wil er eigenlijk helemaal niet over praten"

FC Twente begeeft zich in de meest gitzwarte periode sinds de oprichting van de club in Enschede. Het is nog altijd niet zeker of de club blijft bestaan, gezien het feit dat degradatie naar de Jupiler League financieel de strop kan betekenen. Clubicoon Sander Boschker leeft erg mee met een ieder die FC Twente een warm hart toedraagt en zit vol ongeloof.

"Ik ben er heel erg kapot van. Ik wil er eigenlijk helemaal niet over praten, maar dat het vervelend is lijkt me heel, heel, heel erg duidelijk." aldus Sander Boschker in gesprek met RTV Oost. Boschker speelde gisteravond in verband met het jubileum van landhotel De Bloemenbeek samen met andere oud-spelers van FC Twente tegen Lucky Ajax.

Eddy Achterberg stond als coach langs het veld en is ook zeer geschrokken van de laatste ontwikkelingen in Enschede. "Voor deze wedstrijd moeten we toch even de knop omdraaien, want het is in- en intriest wat er gebeurd is", vertelt Achterberg. "Dit gaat je aan het hart en wens je geen één club toe. En vooral FC Twente niet." vult oud-aanvaller Ellery Caïro aan.

[google] Orlando Engelaar werd afgelopen week in verband gebracht met een nieuwe transferfraudezaak bij FC Twente. In De Lutte stond hij als spits op het veld en ook hij toont zijn medeleven aan de Tukkers. "Ik kan alleen maar hopen dat alles goed komt." besluit Engelaar.

FC Twente EK Poule. Doe mee en WIN!

Doe mee aan de FC Twente EK Poule!
Doe nu mee met onze FC Twente EK Poule en WIN mooie prijzen! Deelname is
uiteraard gratis.
KLIK HIER om direct naar de FC Twente EK Poule te gaan.
Iedereen veel succes!!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties