FC Twente Nieuws

Brama kijkt uit naar wedstrijd Ruiz, maar ziet ook confronterend aspect

Brama kijkt uit naar wedstrijd Ruiz, maar ziet ook confronterend aspect

FC Twente is momenteel in Costa Rica op het trainingskamp. Tot dusver verloopt het trainingskamp prima. Er wordt hard getraind, maar er is ook zeker tijd voor leuke activiteiten. Zaterdagavond staat de eerste wedstrijd van de reis op het programma. In de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz speelt FC Twente tegen LD Alajuelense.

Aanvoerder Wout Brama vindt het verblijf in Costa Rica tot nu toe geweldig. "Het is een bijzondere reis, om Bryan hier op te zoeken voor zijn laatste wedstrijd. Het is een geweldig land. We voelen ons enorm welkom, ze hebben aan alles gedacht om ons hier zo goed mogelijk te ontvangen. We zitten in een prachtig hotel en hebben een mooie trainingsaccommodatie, waar we ons werk kunnen doen."

"Ik kijk er heel erg naar uit om bij de laatste wedstrijd van Bryan te zien. Ik denk dat iedereen het heel speciaal vindt. Voor mij zal het nog extra speciaal zijn, omdat ik mooie herinneringen met hem heb", vertelt de middenvelder op de persconferentie voorafgaand aan het afscheidsduel.

Het betekent voor Brama heel veel om de laatste wedstrijd van Ruiz te mogen spelen. "Ik ben zelf 36, het moment om te stoppen komt voor mij ook steeds dichterbij. Dus ik geniet van elk moment. Bryan is nu 37, één jaartje ouder dan ik. Ik denk dat het voor hem heel bijzonder en emotioneel wordt. Ik denk dat het best wel lastig is om afscheid te nemen, om te stoppen met hetgeen dat je al vanaf je jeugd hebt gedaan. Ik kijk er wel heel erg naar uit, maar ik denk ook dat het heel confronterend gaat zijn", besluit de aanvoerder van FC Twente.

Om 23:00 uur wordt afgetrapt in een uitverkocht Estadio Alejandro Morera Soto. Ruiz zal bij zowel LD Alajuelense als FC Twente meespelen. Het duel wordt live uitgezonden door RTV Oost. De uitzending begint om 22:10 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties