FC Twente Nieuws

BREAKING: Ron Jans benaderd door FC Twente voor hoofdtrainerschap

BREAKING: Ron Jans benaderd door FC Twente voor hoofdtrainerschap

In de zoektocht naar een nieuwe trainer lijkt FC Twente uit te zijn gekomen bij Ron jans. Dit meldt Veronica Inside op haar website. De club zou zich inmiddels hebben gemeld bij de trainer die eerder dit jaar werd ontslagen bij het Amerikaanse FC Cincinnati.

Het is niet de eerste keer dat de naam van Jans wordt genoemd, echter was dit nog voordat technisch directeur Jan Streuer werd aangesteld. Hij gaf eerder deze week te kennen het liefst in zee te gaan met een Nederlandse trainer.

"Volgens onze informatie staat de voormalig trainer van PEC Zwolle positief tegenover een dienstverband bij de Tukkers. Jans is overigens niet de enige kandidaat", aldus te lezen op de website van Veronica Inside.


[google]

Dit is ook de reden waarom de beoogde eerste kandidaat Alexander Zorniger heeft afgezegd. Hij voelde zich niet meer welkom door deze uitspraak van de technisch directeur.

[totalpoll id="152580"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties