FC Twente Nieuws

Brief Van Veldhuizen en Van der Kraan aan alle Twente-supporters

Brief Van Veldhuizen en Van der Kraan aan alle Twente-supporters

Aanstaande zaterdag gaat voor FC Twente de competitie weer van start met de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Reden voor burgemeester Onno van Velthuis en algemeen directeur Paul van der Kraan een brief te schrijven aan de supporters van FC Twente.

Aan alle supporters in Twente,

Na een eindeloos lang durende “Coronastop” begint voor FC Twente op zaterdag 12 september het Eredivisieseizoen 2020-2021. Helaas nog niet met een vol stadion, want het corona-virus ligt nog steeds op de loer.

In De Grolsch Veste zullen helaas veel stoeltjes leeg blijven. Een groot deel van de trouwe aanhang van FC Twente zal de wedstrijd buiten het stadion moeten volgen. Veel supporters kijken thuis, anderen gaan op zoek naar de gezelligheid buitenshuis om samen de wedstrijd te volgen. Heel begrijpelijk, want voetbal beleef je samen. Maar ook buiten het stadion hebben we met het corona-virus te maken.

We hopen dat iedereen in het stadion, thuis, bij vrienden of in de favoriete kroeg, een mooie wedstrijd beleeft en dat we meteen de eerste punten pakken. Maar we willen iedereen ook vragen, waar je ook kijkt, de corona-maatregelen in acht te nemen.

Alleen samen winnen we het van corona en hopelijk zijn we dan weer snel terug bij het gewone normaal. Veel plezier en blijf gezond.

Paul van der Kraan Onno van Veldhuizen
Directeur FC Twente Burgemeester van Enschede

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties