FC Twente Nieuws

Bruggink noemt transfervrije voormalig FC Twente-spits als optie voor Feyenoord

Bruggink noemt transfervrije voormalig FC Twente-spits als optie voor Feyenoord

Over transfergeruchten niet te klagen nu er nog vijf wedstrijden te gaan zijn in de reguliere competitie. Een van de spelers die veelvuldig wordt genoemd is Danilo van Ajax. De spits is na dit seizoen transfervrij op te pikken. Door deze status is hij met zijn kwaliteiten bijzonder interessant voor clubs. Hij wordt door Arnold Bruggink gelinkt aan Feyenoord, als opvolger van Cyriel Dessers.

“Danilo was bij FC Twente goed voor zeventien goals en zal er bij Feyenoord echt twintig maken, daar ben ik van overtuigd”, aldus Bruggink bij ESPN. Danilo werd tijdens het seizoen 2020-2021 gehuurd door Fc Twente van Ajax. Samen met Cerny vormde de Braziliaan een gouden duo in de voorhoede van de Tukkers.

Toen de Tsjech echter geblesseerd raakte, stokte de productie van Danilo Perreira da Silva ook. “Hij kan in zijn eentje goals maken", geeft Bruggink aan. Dit blijkt echter niet helemaal uit het voorgaande. Doordat de 23-jarige spits gratis op te pikken is, zien veel supporters van FC Twente hem graag naar Enschede komen.

Toch lijkt het dat FC Twente volgend seizoen de spitspositie dubbel bezet heeft. De club uit Enschede is bijna rond met Manfred Ugalde en Ricky van Wolfswinkel ligt vast tot 2023 met een optie voor nog een jaar. Beide centrumspitsen presteren naar tevredenheid. En met zijn rad is Van Wolfswinkel ook belangrijk voor de sfeer in de groep.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties