FC Twente Nieuws

Burgemeester Van Veldhuizen getroffen door corona: "Onderschat het virus niet! "

Burgemeester Van Veldhuizen getroffen door corona: "Onderschat het virus niet! "

Burgemeester Onno van veldhuizen is positief getest op het coronavirus. De burgervader van Enschede werd vorige week verkouden en kreeg hierbij ook koorts. Hij zit al vanaf maandag in thuisquarantaine.

Opmerkelijk was dat de eerste test negatief was. Toen de klachten erger werden werd nog een test gedaan. Deze wees uit dat Van Veldhuizen wel besmet was geraakt met het coronavirus.

"Nadat ik voor de eerste keer getest was, kreeg ik longontsteking en hele hoge koorts. Ik had niet verwacht dat een fitte vijftiger er zo snel en zo hard door geraakt kon worden. Ik kan me niet herinneren dat ik me ooit zo ziek gevoeld heb", aldus Van Veldhuizen in gesprek met RTV Oost.

"Ik spreek nu uit eigen ervaring; onderschat het virus niet! Zorg dat je er snel bij bent, wacht niet af, maar laat je testen. Luister naar je lichaam en installeer de CoronaMelder-app als je dat nog niet gedaan hebt", besluit hij.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties