FC Twente Nieuws

Castaignos ziet Veh noodgedwongen vertrekken bij Frankfurt

Castaignos ziet Veh noodgedwongen vertrekken bij Frankfurt

Luc Castaignos zal bij Eintracht Frankfurt te maken krijgen met een nieuwe trainer. De Duitse club heeft trainer Armin Veh vanwege tegenvallende sportieve resultaten ontslagen, meldt de Bundesliga-club op haar website.

[google]Armin Veh begon vorige zomer aan zijn tweede periode als trainer bij Eintracht Frankfurt, maar de voormalig trainer van onder meer VfB Stuttgart wist dit seizoen niet te imponeren. Frankfurt eindigde vorig seizoen nog op de negende plaats in de Bundesliga, maar staat momenteel in de degradatiezone. Het 1-1 gelijke spel tegen promovendus FC Ingolstadt 04 werd Veh fataal.

Armin Veh kon in de afgelopen maanden niet beschikken over voormalig FC Twente-spits Luc Castaignos. De spits kampt namelijk met een enkelblessure en is momenteel op de weg terug. De 23-jarige aanvaller, die op 21 november voor het laatst in actie kwam voor Eintracht Frankfurt, scoorde vier doelpunten in de Bundesliga. Het is nog onduidelijk met welke trainer Castaignos nu te maken krijgt.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties