FC Twente Nieuws

'Chadli kan overstap maken naar felle rivaal'

'Chadli kan overstap maken naar felle rivaal'

Nacer Chadli kent momenteel een aardig seizoen bij Tottenham Hotspur, in twintig wedstrijden scoorde de buitenspeler drie doelpunten en gaf twee assists. Toch zit de buitenspeler vaker op de bank dan hem lief heeft. Mogelijk is er een andere Engelse ploeg die de Belg de uitkomst biedt.

Volgens Brentwoord Gazette is het ambitieuze West Ham United geïnteresseerd in de 26-jarige Belgische buitenspeler. De Engelse bron geeft ook aan dat de deal een goede kans van slagen heeft.

Mocht Tottenham zit plaatsen voor de Champions League, dan mag Chadli vertrekken van trainer Mauricio Pochettino. De trainer ziet dan graag een meer ontwikkelde vleugelspeler zijn gelederen versterken. De marktwaarde van de Belg wordt geschat op circa 21 miljoen euro.

[google]Toch zou de overgang van Chadli van Tottenham naar West Ham een gevoelige zijn. De twee Londense club zijn felle rivalen van elkaar, zo bleek ook bij de ontmoeting op White Hart Lane in november vorig jaar. Een van de West Ham United-fans werd toen neergestoken en honderden hooligans moesten door politie te paard tegengehouden worden.

Bij diverse ontmoetingen tussen de beide clubs worden ook vaak racistische, antisemitische en homofobe liederen gezongen op de tribunes. De kans is dan ook groot dat, mocht de transfer van Chadli doorgang vinden, het de speler niet in dank wordt afgenomen.

Is de transfer gunstig voor FC Twente

Het is niet bekend of FC Twente een doorverkoop percentage heeft bedongen bij de verkoop van Nacer Chadli aan de Spurs. Mocht dit wel het geval zijn, dan kan de transfer van de Belgisch international de Tukkers financieel gezien een beetje lucht geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties