FC Twente Nieuws

Chadli wil met opvallende transfer WK-plek veiligstellen

Chadli wil met opvallende transfer WK-plek veiligstellen

Nacer Chadli heeft de overstap gemaakt naar KVC Westerlo. Dat laat de Belgische club dinsdag weten via haar officiële website. De 33-jarige aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van Basaksehir. Tussen 2010 en 2013 was de linksbuiten nog actief bij FC Twente, voordat hij voor ruim acht miljoen euro de overstap maakte naar Tottenham Hotspur.

“Voor mij is het gewoon belangrijk om weer te kunnen voetballen en Westerlo geeft mij nu die mogelijkheid. Daar ben ik de club heel dankbaar voor. De club heeft ambitie en ik vind het een interessant project om mijn schouders onder te zetten. Ik zal mijn uiterste best doen om deze club naar een hoger niveau te duwen”, aldus Chadli tegenover Het Nieuwsblad.

De Belg hoopt opgeroepen te worden voor het nationale elftal. “Voor mij is het belangrijkste om wedstrijdfit te worden, elk weekend te spelen en het plezier terug te vinden. Kan ik al die vragen positief beantwoorden, dan komt alles wel goed. Ik heb voor mijn beslissing geen contact opgenomen met de bondscoach, maar ik weet dat hij de Belgische competitie volgt. Dat ik hier kan spelen, is zeker geen slechte zaak.”

Het wordt de derde Belgische club van Chadli. Bij Standard Luik doorliep de vleugelaanvaller tot medio 2005 de jeugdopleiding. Na avonturen in Nederland, Engeland en Frankrijk, werd hij in 2019 door AS Monaco verhuurd aan RSC Anderlecht. Een jaar later verwisselde Chadli Monaco voor het Turkse Basaksehir.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties