FC Twente Nieuws

Chris David sluit aan bij selectie van Overijsselse eredivisionist

Chris David sluit aan bij selectie van Overijsselse eredivisionist

Chris David is weer opgedoken in Overijssel. De oud-speler van FC Twente mag een contract af gaan dwingen bij een andere club waarvoor hij eerder uitkwam: Go Ahead Eagles. Dat meldt de Stentor. De afgelopen maanden speelde de middenvelder voor SSV Jeddeloh II, in de Duitse Regionallige Nord.

Het wil de laatste jaren maar niet echt vlotten met de prestaties van David. Het lukte de middenvelder niet om achtereenvolgens bij FC Utrecht, Cape Town City FC en Würzburger Kickers een basisplaats af te dwingen. In dienst van Jeddeloh gaat het beter, in de eerste seizoenshelft groeide hij daar wel uit tot een vaste waarde.

In elf wedstrijden kwam David tot één goal en zes assists. Juist daarom is het opvallend dat de 28-jarige Amsterdammer nu op proef opduikt bij Go Ahead Eagles. Hij volgt hiermee overigens het voorbeeld van Cuco Martina. De verdediger, die ook eerder voor FC Twente speelde, sloot eerder dit seizoen op proef aan bij de selectie van de Eagles. Martina wist een contract te verdienen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties