FC Twente Nieuws

Chris David wordt teamgenoot van Douglas bij Duitse 2. Bundesligist

Chris David wordt teamgenoot van Douglas bij Duitse 2. Bundesligist

Chris David heeft na zijn vroegtijdig afgebroken avontuur in Zuid Afrika een nieuwe club gevonden. De Enschedeër gaat aan de slag in de 2. Bundesliga, het tweede niveau van Duitsland. Hij tekende een contract voor één seizoen.

"Ik ben blij weer terug te zijn in Europa en de uitdaging hier bij Würzburg", zo laat de 27-jarige middenvelder weten op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever. "Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat me wordt geschonken."

In Würzburg treft Chris David een oud-bekende. Afgelopen zomer besloot de club namelijk de transfervrije Douglas Franco Teixeira te contracteren. Jan Streuer durfde het niet aan, maar zijn Duitse collega wel.

Douglas heeft zich inmiddels in de basis weten te spelen en startte de laatste drie wedstrijden vanaf het eerste fluitsignaal. Toch is er nog flink wat werk aan de winkel want Würzburger Kickers is de hekkensluiter van de 2. Bundesliga met één punt uit vier wedstrijden.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties